AlbaWeld Kompania me mire e saldimit ne treg

Albaweld ka zgjedhur t`ju shërbejë me cilësi dhe produktivitet nëpërmjet shërbimeve dhe produkteve që kompania vë në
dispozicion për industritë e përpunimit të metalit.  Për përdoruesit që kërkojnë besueshmërinë dhe
posedimin e teknologjisë më të re, Albaweld ka një gamë të gjerë produktesh të provuar dhe testuar paraprakisht. 

Sherbim me cilesi

Teknologji bashkohore

Garanci

Alba Weld

Albaweld e ndodhur në Durrës është kompania e cila prezanton tekonologjinë më të sofistikuar për profesionistët e saldimit. Kompania është e pajisur me teknologji dhe zgjidhje që kënaqin teknikët dhe profesionistët e saldimit të çelikut dhe të cdolloj metali. Proceset e saldimit janë standarde, ndaj dhe ne në këtë fushë kombinojmë saldimin me cilësi të lartë me një rritje të konsiderueshme të produktivitetit. Albaweld përdor programe sinergjike standarde, 36 prej të cilave për saldimin e çelikut me karbon.

Sherbime

aks

Aksesor

Larmi te ndryshe aksesoresh per saldime

assistenza-png-2

Asistence

AlbaWeld ofron asistence per makineri te ndryshme saldimi.

Saldatrice

Ofrom lloje te ndryshme saldatricesh me cilesi dhe ganarci

AlbaWeld shpk

Feel the evolution

Partneret